Archive for the ‘Ucapan Pihak Lelaki’ Category

Ucapan Pihak Lelaki

October 18, 2010 - 12:00 pm No Comments

Saifudin B Hj Omar:

“Assalammualaikum. Saya ayah kepada Wan Sazli Nasaruddin ingin mendoakan semoga perkahwinan putera saya dengan pasangannya berbahagia hingga ke anak, cucu, cicit, amin.”

Saripah Zam bt Syed Bakri:

“Dengan nama Allah yang maha pengasih lagi penyayang, semoga berumahtangga kekal selagi hayat dikandung badan. Setiap yang kurang, yang lebih, terima ia seadanya. Selamat pengantin baru”

 

Wan Sazlina bt Saifudin & Mohd Hilmi Sekeluarga:

Semoga sazli & isteri bakal menempuh kehidupan berumahtangga dengan penuh kebahagiaan, kegembiraan dan rasa syukur kpd Allah..mudah2an dikurniakan zuriat yg soleh solehah & di panjangkan jodoh hingga ke akhir hayat…

 

Wan Sazli Nizam b Saifudin & Emma Sekeluarga:

Selamat pengantin baru. Semoga hubungan rumah tangga aman bahagia, saling mempercayai, dimurahkan rezeki dan diberkati Allah. Juga, paling penting dapat anak cepat!!! amin…

 

Wan Muhammad Bakri:

“Saya, Wan Muhammad Bakri, mengucapkan selamat pengantin baru. Semoga berbahagia selamanya bersama isteri, dibuka pintu-pinttu rezeki dan ibadah, semoga diberkati zuriat yang soleh dan solehah.”

 

Wan Nur Alia bt Saifudin:

“NIKAH: N=Nikmat kenangan terindah. I=Iklas dalam sesebuah ikatan. K=Kasih sepanjang hayat. A=Amati maksud sebenar pernikahan. H=Hargai orang tersayang. Kepada abang Ali, ingat, perkahwinan adalah hadiah dari Allah kepada hambanya. Selamat membina keluarga baru, Tahniah!!”

 

Wan Aqila bt Saifudin:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © 2010 www.sazliidura.com | Powered by Wordpres | Design customized by Hijrah Jitu Sdn Bhd